SIBIU, str. Magheranului, nr.129

}

LUNI – VINERI: 9-17

PROFESIONISTII VOPSELELOR AUTO

Cum comand online

 

Cum cumpar?

 

Comanda rapid produsele tale favorite si alege modalitatea de plata care ti se potriveste.

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin click pe butonul “cumpără”.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite. In cosul de cumparaturi poti modifica si cantitatile pentru fiecare produs.

 

Verifica-ti comanda inainte de trimitere!

ATENTIE – Este important pentru vopseaua preparata dupa cod:

Procesul prepararii vopselei auto se face pe baza unui cod de culoare care se gaseste pe anumite elemente in functie de marca masinii. (ex: La motor, Stalp dreapta sofer, in portbagaj langa roata de rezerva sau in cartea service a autovehiculului)

Pentru identificarea corecta a codului de culoare, va rugam sa completati formularul alaturat fiecarei marci cu date necesare identificarii codului.

Daca sunt informatii de care nu sunteti sigur, va rugam sa ne contactati telefonic la 0269 221667.

Dupa efectuarea comenzii va rugam sa va asigurati ca introduceti un numar de telefon valid. Dupa primirea comenzii, in cazul in care sunt intrebari sau datele introduse de dumneavoastra nu sunt corecte, este esential si obligatoriu ca un reprezentant al companiei sa poata lua legatura telefonica cu dumneavoastra.

 

Detalii despre modalitatea de plata:

Dupa selectarea sau adaugarea adreselor de facturare si livrare trebuie sa selectezi metoda de plata.

 

Plata se poate efectua Online cu cardul personal/firma.

Plata online se efectueaza in conditii de siguranta deplina folosind platforma partenerilor EuPlatesc.ro integrate pe site-ul www.simpexsibiu.ro si care totodata se asigura de securitatea tranzactiilor.

La plasarea comenzii online cu cardul vei fi redirectionat catre pagina de plata a partenerilor nostrii de la EuPlatesc, iar pentru finalizarea tranzactiei trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma lor.

Nu se perecepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile online cu cardul.

Livrarea se face exclusiv prin curier la adresa indicata in zona „Detalii livrare”.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro, Simpex SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Daca nu doriti sa efectuati plata online cu un card bancar, aveti posibilitatea sa ne sunati si va putem oferii o factura pentru plata prin transfer bancar.

Dupa confirmarea platii, produsele comandate o sa fie livrate prin curier la adresa specificata de dumneavoastra.

 

Factura fiscala va fi emisa cu datele mentionate in sectiunea „Detalii facturare” si o vei primi pe adresa de email, dupa validarea comenzii de catre www.simpexsibiu.ro in cazul platii online cu cardul bancar.

Este important ca adresa de livrare si telefonul sa fie corecte, altfel curierul va intampina dificultati in livrarea la timp a comenzii si nu raspundem de acest lucru.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile inainte de a trimite comanda!

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii. Dupa confirmarea comenzii si facturarea ei, urmeaza sa primesti un alt email/SMS de confirmare cu detaliile despre numarul de AWB si data estimata de livrare.