SIBIU, str. Magheranului, nr.129

}

LUNI – VINERI: 9-17

PROFESIONISTII VOPSELELOR AUTO

Formular returnare produs

 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Pastrati ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, intact, nedeteriorat, nedesfacut, produsul sa nu fie folosit, lovit sau uzat, iar consumatorul trebuie sa faca toate demersurile necesare in acest sens; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea si transportul acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

SC SIMPEX SRL va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data primirii si verificarii coletului de catre SC SIMPEX SRL. În cazul în care consumatorul a beneficiat de transport gratuit, rambursarea sumei contravalorii produsului se poate diminua cu valoarea transportului.

Consumatorul va completa Formularul de retur de mai jos. Conform OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

Categorie reclamaie:

Ce face obiectul nemultumirii dumneavoastra:

Câmp Nou

4 + 13 =